avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Leonard0727

Activitate Leonard0727

Răspuns la discuția Conducere cu permisul suspendat
Am avocat din oficiu acum .... si era foarte foarte grăbit mi-a spus ca ne auzim pe 5 si atât nu mi-a explicat nimic după ce am ieșit din camera .... si am rămas cu gândul acolo pentru ca nu am înțeles care sunt șansele sa fac sau nu munca in folosul comunității , si tocmai de asta am pus întrebare aici daca puteți sa imi Spune-ți din experiențele care le-ați avut de genul
revin cu update :

Ieri am avut prima înfățișare la instanța in care am fost audiat

La aceasta instanța a fost prezent si martorul meu fiind soția mea

Întrebarea mea este :
Judecătorul ma întrebat daca regret si imi pare rau i-am spus ca da , sa uitat in acte a văzut certificatele la copii si probele care le am , după mi-a spus chestiile acelea de legislație termini si codurile iar apoi ma întrebat daca sunt de acord sa fac munca in folosul comunității fiind cea mai mică pedeapsa si am răspuns tot da ! Acum după ce am dat răspunsurile acestea ma întrebat daca mai am ceva de adăugat si avocata care o am a mai depus niște caracterizări si adeverința de la munca! Care este soluția si ce înseamnă pentru ca am intrat seara pe site si mi-a apărut Amâna cauza
Administrare probatoriu

Menționez ca următoarea data o am pe 06.03.2020

Ce urmează sa se întâmple si daca acum se termina tot as vrea sa știu
Ba da am avut avocat in faza u.p , doar ca acum mi-a cerut inca odata aceeași sumă de bani pentru partea de instanța si nu mi sa parut ok ținînd cont banii care ia cerut de la început a fost o sumă destul de mare
In data de 08.05.2018 Am fost oprit pentru control de către organele de poliție în care am fost depistat ca am permisul suspendat pe o perioadă de 30 de zile .
Eram cu soția mea fiind gravidă si avand anumite probleme cu sarcina trebuia sa ajung de urgență cu ea la spital , le-am recunoscut fapta si ca imi pare rau de ceea ce sa intamplat dar intrasem putin in panica si nu am mai apelat la alte mijloace de transport.
Am fost dus la secția de poliție unde sa întocmit dosar penal pe numele meu Si sotia mea fiind martoră în dosar.
După ce sa finalizat totul la secția de poliție am plecat la spital apelând la un prieten pentru ca se simțea mai rau , în aceea zi mi sa scos si o fisa de la urgență din maternitatea respectivă unde am depus o la dosar.

Intr un final dosarul a fost trimis la parchet unde am asteptat o perioadă de timp iar in data de 02.12.2019 Am fost la judecătorie sa ridic Rechizitoriu

DISPUN
Trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului

Inculpatul nu are antecedente penale
Inculpatul a declarat ca recunoaște si regreta fapta comisă

Întrebarea mea este , ce se va întâmpla acum in instanta si ce șanse sunt sa scap cu amendă?

Stiu ca diferă de la caz la caz dar asta vreau sa stiu informativ, ținând cont că nu am mai avut probleme cu poliția si nici antecedente penale, este pentru prima oară si am dovedit prin acel act ca a fost o urgenta .