nu am suferit nici un prejudiciu, dar nu prea imi convine sa imi apara numele prin dosare pe la politie, si ma gandeam la faptul ce as fi putut pati daca paraseam tara.
Am 25 de ani si daca ma opreau politisti din alta tara cred ca bataia mea nici dracu n-o lua!
Salut! sunt nou pe aici, nu stiu daca am postat unde trebuie insa am o problema:
In 2005 mi-am pierdut bultetinul, l-am declarat nul dupa ~ 3 saptamani, toate bune si frumoase, mi-am luat altul, totul ok pana acum 2 saptamani cand vin la mine politistii de la crima organizata si ma acuza ca am luat 50.000 de euro pe niste masini de la niste cetateni straini. Banii au fost extrasi de pe contul meu de la western union(de care eu nu aveam habar,
ce se intamplase: cineva si-a facut cont la western cu buletinul meu pierdut pe care-l declarasem nul si pacalise straini pe internet cum ca eu vand masini si le luase banii.Dupa ce am dat o declaratie la politie su multe intrebari acestia au rupt-o vazand ca n-am nici un amestec. Acum ma intreb daca pot sa dau Westernu in judecata ptr neglijenta sau ceva de genu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi patit daca as fi parasit tara in timpul asta!