avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate Imira

Activitate Imira

Răspuns la discuția Blocare acces locuinta
Asa este. Nu este vorba de nici o reintegrare. Este casa pe care am achizitionat-o impreuna si unde imi desfasor traiul de zi cu zi. Partajul nu imi permit sa il declansez pt ca am de sustinut un copil care este la master in Germania si ca inca ma confrunt cu tratamentele in urma unui cancer chimiotratat si operat. Dar am purtat o discutie cu ex-ul si i-am aratat articolul de mai sus(chit ca nu mai e de actualitate), spunandu-i ca tot ce imi doresc este liniste si ca nu am nevoie de manifestarile lui.

gi-jane2 a scris:



CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:



In speta, discutam de reintegrarea dumneavoastra in locuinta proprietatea dumneavoastra.

Aceasta poate opera pe cale judiciara, prin sesizarea instantei de judecata, in sensul de a avea acces in imobil.




In speta, nu cred ca e vb de asta, daca se va adresa instantei, cererea va fi respinsa ca fara obiect.. femeia e in casa, acolo locuieste, doar ca din cand in cand, omul mai incuie usa pe dinauntru.


Răspuns la discuția Blocare acces locuinta
M-ar tenta să fac asta
sa închiriați partea dumneavoastră unor tuciurii care sa ii facă statul în casa "o placere"
., dar cum am mai spus e unicul meu domiciliu. Dar...am găsit un articol care spune așa: INFRACȚIUNI CARE ADUC ATINGERE UNOR RELAȚII PRIVIND CONVIEȚUIREA SOCIALĂ - ALTE INFRACȚIUNI CARE ADUC ATINGERE UNOR RELAȚII PRIVIND CONVIEȚUIREA SOCIALĂ -
Tulburarea folosinței locuinței
Art. 320. - Jurisprudență, Reviste (1)
Fapta prin care se tulbură în mod repetat folosința locuinței locatarilor dintr-un imobil, ori prin care se împiedică normala folosință a locuinței, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.Jurisprudență
Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Răspuns la discuția Blocare acces locuinta
Nu este violent, Dar daca el este in casa si eu dorm afara pt ca blocheaza usa pe interior asta in ce categorie intra. Este doar un aspect?
Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru in propria locuinta. Mentionez ca nu avem nici eu nici el posibilitatea sa locuim in alta parte. Ce masuri pot lua daca mai procedeaza in felul acesta?