avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Liliana1212

Activitate Liliana1212

Răspuns la discuția Părăsirea locului accidentului
Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Nu am avut niciodată de a face cu poliția.. abia am terminat facultatea în alt oraș și îmi cautam de muncă. Acum sunt foarte supărată cu acest incident, doamna respectiva nu are nimic (sa zicem că CEL MULT să fi avut o vanataie) iar eu de 2 luni nu sunt buna de nimic.. sunt terminată. Nu înțeleg legile și mi-e frică de ceea ce se poate intampla mai departe.. Nu mi se pare normal, doamna a făcut asta intenționat și nu am cum demonstra. Pentru o chestie atat de minoră, s-a ajuns mult prea departe din cauza ei... o sa îmi iau un avocat . Acum tot ce pot sa fac este sa aștept soluționarea dosarului presupun..nu? Multumesc încă o data, îmi caut liniștea peste tot.
Bună seara. Acum 2 luni am avut un mic incident cu o doamnă mai în vârsta. Plecam cu mașina din parcare, M-am asigurat stânga dreapta, senzorii nimic. La ieșirea din parcare este un trotuar pentru pietoni, dau sa plec din parcare sa intru pe banda carosabila, și îmi apare inevitabil o doamna in fata mașinii. Am atins-o un pic (doar cât sa ridic puțin ambreiajul pentru plecare de pe loc) nimic grav, doamna nu a căzut, nu nimic. A venit la geam,am deschis geamul și Mi-am cerut scuze ca nu am văzut-o, ea nu a zis nimic și a plecat bine-mersi. Văzând acestea, am plecat și eu... bineînțeles, nu avea nimic grav... ajunsă acasă M-am trezit cu poliția la poarta pentru părăsirea locului accidentului cu Victime. Doamna sunase la ambulanta după ceva timp.. pe motiv ca i-a crescut tensiunea ca s-a enervat cu mine in trafic.. de aici si anunțarea poliției.. A doua zi o caut pe doamna de buna-voie și era la locul de munca, iar ea îmi tot spunea ca are concediu medical din ziua respectiva..(concediu luat pentru total altceva, o operație făcută in trecut) . Ok... ca sa își retragă plângerea, doamna mi-a cerut 3500 lei și sa ii dau in scris la notar ca voi avea grija de ea toată viața ( am 20 de ani, iar dacă ea își face operații estetice...eu suport toate cheltuielile)..nu am acceptat nimic deoarece doamna nu avea absolut nimic din cauza presupusului “accident”. Deci, dosar de vătămare corporală nu are cum sa îmi facă. Rămân cu părăsirea locului accidentului, fapt pentru care mi s-a întocmit dosar penal... eu nu am dat nicio declarație pana acum sa dovedesc faptul ca doamna s-a bagat intenționat in mine doar ca sa obțină acei bani și acea foița in care sa scrie ca o voi avea in evidenta tot restul vieții mele. Camerele de filmat au surprins faptul ca nu a fost nimic grav. Cum vedeți dumneavoastră soluționarea acestui dosar? Mi se anulează permisul, fac închisoare sau ce se intampla mai departe? Îmi este foarte frica, nu știu ce sa mai fac. Când îmi vor cere o declarație voi spune clar ceea ce doamna a încercat sa scoată de la mine...nu mi se pare normal, doamna a jucat un rol de victima foarte bine pus la punct.. vreau o părere, ce se intampla mai departe? Va multumesc din suflet, aștept orice raspuns .