avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Activitate Erika. 91

Activitate Erika. 91

Buna. Sunt si eu in situatie asemanatoare. Saptamana trecuta m-am trezit cu plicul in cutia postala. Nu aveam bani pe cardul respectiv de luni de zile deci nu aveau cum sa imi retraga banii de pe card ca norocul, de aceea nici nu mi-am dat seama, si acum solicita 145 de euro ca si cheltuieli restanta la ei. Am ramas masca. Eu nu am utilizat siteul dupa ce a expirat prima luna si nici nu aveam habar ca mi se solicita bani ptr ceva ce nu am utilizat. Mi se pare absolut uimitor sa ceara bani pe ceva ce nu am folosit. Ma puteti indruma ce sa fac. Sa le platesc ce imi cer si sa inchid cpntul? Am trimis mail cu solicitarea desfiintarii contului. Sa imi trimita desfasuratorul cum au ajuns la suma de 145 euro si ca ii reclam la Ancp l, ecc romania si si pentru incalcarea GDPRului. Inca nu mi-au raspuns. Ceva sfaturi care e cea mai buna modalitatede a pune punct la toata comedia aceasta. Sunt dispusa sa si platesc suma aia de bani daca stiu ca se termina toata povestea asta nenorocita. Mi-a fost o invatatura de minte