avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate Manu alex

Activitate Manu alex

Trebuie să mă duc undeva sa le.platesc???polițistul mia zis daca le plătesc si atat ...Nu m-am mai dus nicăieri de atunci astept sa ma cheme iei dar in zadar

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati platit analizele pentru droguri la INML? cat ati platit?

Le-am plătit deja au trecut 3 luni si fara niciun semn

Platiti analizele, angajati-va avocat.

Imi puteti spune va rog cum pot face pentru a merge dosarul mai repede??

Este vorba de droguri de risc, art.4 alin. 1.
Dosarul pentru detinere se instrumenteaza de DIICOT.

Marijuana...mai eram cu unu si a am zis ca a fumat si el plus ca e minor ..Cum sa procedez sa mearga dosarul repede???

Din descrierea dvs sunt 2 infractiuni care se pot retine, art 336 alin.2 c.p. si art. 4 din Legea 143/2000. Consumul nu este incriminat, doar detinerea.
Cu ce anume droguri ati fost gasit?

Da conduceam...Dar as dori urgentarea dosarului si nu stiu cum sa fac nu vreau sa astept câțiva ani buni să-mi dobândesc permisul ar fi vreo cale,stiu ca se va anula dar daca va merge repede il pot dobandi...cu 3 infracțiuni pot scapa cu suspendare sunt la prima abatere plus ca am plătit si analizele și vad ca tot dureaza o seara placuta sa aveti!

Conduceati vehiculul?

Va dura mai bine de un an??Am plătit analizele si tot mai venit au trecut deja 3 luni si tot nau venit analizele....cu sa cer urgentarea dosarului puteti sa ma sfatuiti va rog,este cumva vreo cale pentru urgentarea dosarului? Din cate stiu am 3 infractiun ,conduceres sub influenta substantelor,detinere de droguri de mare risc si consum ilicit de droguri ...Tin sa spun ca nu am alte antecedente sau alte infractiuni ...Dar as dori urgentarea dosarului ar fi vreo cale de atac?? Cum voi iesi pana la urma cu suspendare daca am 3 infractiuni? Sau pot ajunge la pușcărie, eu cred fiind prima dată fara antecedente pot scapa fara condamnare cu un avocat?

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Stimate domn,

Va fi angajata raspunderea penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de la 336 din Codul penal.( pedeapsa cu inchisoarea de la 1 - 5 ani, alternativ cu amenda penala ).

(discutam de infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive ).

Daca ati detineti separat substante psihotrope, va fi formata o cauza penala distincta, pentru detinerea de substante psihotrope , in vederea consumului propriu.

Inteleg ca ati condus fiind sub influenta drogurilor.

Numai in cazul amanarii aplicarii pedepsei opereaza doar suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice, o perioada de 90 de zile.

In cazul suspendarii sub supraveghere, art.91 din Codul penal, precum si in cazul amenzii penale, opereaza anularea permisului de conducere.

Angajati urgent un avocat.

Succes.

Cât va dura toata chestia? Am fost depistat cu un gram pentru consum propriu, voi avea 2 infracțiuni? Cât poate dura maximum până imi voi recupera permisul?