avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate Anton Radu Aurel

Activitate Anton Radu Aurel

Vă mulțumesc. Sănătate multă vă doresc.

Carp Mircea a scris:

Incepand cu luna urmatoare a depunerii cererii.

Am primit decizia de pensionare
Deși la motivare nu scria nimic am constatat că nu au fost luate în calcul acordul global, ore suplimentare, prime pentru care am prezentat adeverințe că s-au plătit cotele aferente cas. Am acționat în instanță. Tribunalul a respins acțiunea ca neantemeiata. Am făcut apel. La apel mi-au luat în calcul o adeverință. În motivarea celorlalte două care au fost respinse scrie că nu au fost menționate în mod expres că s-au plătit cotele aferente cas pentru fiecare venit suplimentar în parte. Adică :pt acord, ore suplimentare, prime și că până la obținerea altor adeverințe cu mențiunea expresă a retinerii și virării cas pt acestea nu se vor lua în calcul.
Vă rog dacă se poate să-mi spuneți, dacă depun aceste adeverințe, recalcularea se face din momentul depunerii cererii de pensionare sau de la data depunerii noilor adeverințe? Vă mulțumesc pentru răspuns dacă se poate.
Răspuns la discuția Lege data pt grupele 2
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
59 ani și 4 luni

codrutz2007 a scris:

Multumesc frumos ! La ce varsta ies la pensie pt limita de varsta acceptand ca am 35 ani stagiu de cotizare + 1 an stagiu militar !Ati dat dovada intotdeauna de profesionalism ! O zi buna sa aveti !

Discuție Pensie
Născută la 08.08. 1965. Are 33 ani și 8 luni stagiu de cotizare. Are 23 ani în grupa a 2 a până în 2001. Se poate pensiona în octombrie 2020? Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Pensie
Vă mulțumesc. O seara buna
Pot retrage dosarul? Ce motivez?
Doar a fost publicat în Monitorul Oficial?

De ce nu mi se aplică 1,41?
Carp Mircea a scris:

In interpretarea mea, 1,2.

Discuție Pensie
Dacă am depus dosarul ieri 07 01 2020 ce coeficient mi se acordă? Vă mulțumesc!
Discuție Coeficient
Am depus dosarul ieri 07 01 2020. Ce coeficient mi se acordă? Vă mulțumesc!