Buna ziua! Intrebarea mea este daca, intocmirea fisei obiectivului in cazul inchirierii unui spatiu pentru desfasurarea activitatilor de birou, cade in sarcina chiriasului sau a proprietarului cladirii? Care din cei doi trebuie sa o aiba la dosarul PSI? Multumesc anticipat!
Dle./ dna. ”mediator” r.gabi, cu tot respectul va sugerez sa faceti o autoanaliza inainte de a acuza pe cineva de incultura. Mi-ar placea sa cititi cu atentie problema mea... si sa-mi raspundeti in calitate de mediator, si nu in calitate de judecator spiritual sau medic. Imi asum toate greselile, dar nu despre asta este vorba. Este logic ca m-am informat la momentul respectiv de ce presupune aceasta boala, care sunt repercursiunile infectarii mele si starea de sanatate a partenerei, numai ca ceea ce am solicitat prin intermediul acestui site este consultanta juridica, nu medicala, nu duhovniceasca. Va multumesc!
Cattie, inca o data, tu cu sotul/prietenul tau dupa aproape 1an de convietuire inca te mai protejezi, inca folositi prezervativul ptr a te proteja de o oarecare boala? Eu cred ca tu nu intelegi ca aici e vorba de omenie si sincer nu inteleg de ce o sustii atat. Nu am mintit cu nimic aici ptr ca nu am niciun interes si nici nu vreau sa ma razbun pe nimeni. Vreau doar dreptate ptr ca in fond si la urma urmei din acest motiv am intrat pe acest site.
Din cate am citit eu e o boala care nu are leac. Cautati pe internet si veti vedea ca va inselati.dvs aveti ceva cunostinte dar nu sunt suficiente. Se poate trata in sensul ca se poate reduce frecventa aparitiei acelor basicute dar aceasta boala ramane pe viata. Ea a stiut de existenta acestei boli si chiar mi-a spus ca stia dar a incercat sa faca tot posibilul ca eu sa nu aflu, numai ca, la un moment dat nu a mai avut ce face si mi-a spus, dar uneori e prea tarziu ca sa mai intrepti unele chestii, nu? Ea nu a dat pe nimeni in judecata ptr ca e foarte posibil sa nici nu stie de unde l-a luat si cand sau poate inconstienta gravitatii acestei boli.
nu vreau sa ma razbun dar sunt constient ca la randul meu s-ar putea sa fiu tras la raspundere ptr aceasta problema. putea sa fie sincera si sa spuna de la inceput si nu s-ar fi ajuns aici si nici eu nici altcineva de acum incolo nu ar mai avea de suferit. cat despre protectie as vrea sa-mi spuneti daca dupa 6 luni de convietuire cu prietenul/sotul dumneavostra, va mai protejati? ce ziceti de faptul ca voi duce in spate toata viata treaba asta doar din inconstienta uneia ca ea? ce sa mai zic ca tot timpul se vorbeste de incredere in femeie, poftim, am avut incredere. trebuie sa suport toate astea?
Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator... Am avut o relatie de un an de zile cu o fata care sufera de o boala venerica numita herpes genital, boala de care ea a stiut si de care nu mi-a spus decat in momentul in care i-au aparut niste basicute in zona genitala. Asta se intampla la jumatatea relatiei moment pana in care noi tot am avut contact sexual. Eu am iertat-o si am mers mai departe ptr ca am inteles-o si am acceptat in ideea ca urma sa duc toata chestia asta in spate toata viata alaturi de ea. Am mai continuat relatia inca 6 luni dupa care totul s-a terminat si dupa care eu nu m-am ales decat cu o boala venerica. Sincer sa fiu nu stiu sigur daca sunt infectat dar din ceea ce am citit sansele sunt foarte mici sa fi scapat. Vreau sa merg sa-mi fac analize si daca se dovedeste ca sunt infectat vreau sa o dau in judecata ptr ca viata mea de acum incolo nu va mai fi una normala. Ea mi-a spus ca inainte sa fie cu mine a fost o data la medic ptr investigatii si a mai fost o data atunci cand mi-a spus mie despre aceasta boala. Eu nu am stiut de la inceput faptul ca are aceasta problema motiv ptr care vreau sa o dau in judecata. Vreau, va rog, sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sanse am sa castig? Se poate demonstra ca ea a fost la medic inainte sa fie cu mine si ca a avut aceasta problema? Cine trebuie sau poate sa verifice aceste date?