avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaMoraru97

Activitate AndreeaMoraru97

Buna ziua, Am fost raportată la biroul de credit de către Axi Credit in pe data de 1 decembrie. In urma cu 3 luni, din disperare am apelat pentru un credit la această firmă si mi a fost acordată suma de 600 de lei. Am afectat rate in valoare totala de 200 de lei, iar următoarea rată trebuia sa plătesc deja suma de 1044 de lei. Eu fiind intr o situație financiară devastoasa in ultimele 3 luni, in luna noiembrie eram intr o aplicatie de credit la firma bcr neacordandu mi creditul din motivul ANAF, deoarece angajatorul meu a binevoit sa imi plateasca dările la Anaf dar nu si sa declare(actualizeze) eu asteptat cam 2 3 saptamani sa depistez problema de ce nu apar la banca cu venituri, ulterior am rezolvat problema , am cerut angajatorului sa mi declare si rezolve problema. ,am ajuns la banca mi au apărut intr un final veniturile, asta pe data de 4 decembrie ,iar finalul groaznic respins din cauza istoricului negativ. 4 zile diferența de la raportare. Situația mea in aceste momente este foarte drastică,deoarece băiatul meu a luat niste bani cu camătă, iar daca in termen de maxim 2 saptamani nu achit incep teroarea. Doresc urgent ajutor sa pot fi radiată, mentionez ca am achitat datoria la Axi credit, nu mai figureze cu datorie.