avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate aneta13

Activitate aneta13

va multumesc pentru rapiditatea si claritatea raspunsului Dumneavoastra. as mai avea o problema , cum pot sa fac rost de aceasta dovata a comunicarii hotararii judecatoresti de divort .
se poate cere la arhiva judecatoriei dosarul si se copiaza comunicarea? trebuie vreo stampila de la judecatorie pentru a confirma autenticitatea ei?va intreb pentru ca mereu am fost foarte repede expediata de personalul de la arhiva si nu au fost deloc cooperante.
Buna ziua,
tot navigand pe net in cautarea unui raspuns am data de aceasta adresa si m-am gandit sa scriu nelemurirea mea poate si altcineva s-a mai confruntat cu ea. eu impreuna cu sotul meu am bagat actiunea de divort de comun accord.toate bune si frumoase , am fost de la inceput pana la sfarsit amandoi deaccord, s-a dat sentinta definitiva in data de 1 aprilie anul curent.
din aceasta data si pana in momentul de fata nu am primit nici o instiintare pe adresa mentionata ,nici eu si nici sotul.
mentionez ca de la data de 1 aprilie am mai fost de doua ori la judecatoria in care s-a pronuntat divortul (judecatoriea cornetu )la sectia arhive ca sa vad in ce stare se afla dosarul, dar mereu mi s-a zis ca din cauza lipsei de personal sentintele se redacteaza mai greu si ca ar fii unele dosare restante din decembrie anul trecut.
problema este ca eu trebuie sa schimb actul de identitate si nu o pot face din cauza ca judecatoria nu mi-a trimis nici un act prin care se specifica ca hotararea este definitiva.
as dori sa stiu daca acest fapt este un lucru uzual intalnit si daca nu cum pot grabi redactarea sentintei, mentionez ca am depus si o cerere prin care am specificat necesitatea actelor pentru intocmirea altui act de identitate.
va multumesc anticipat