avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate Antonio 06

Activitate Antonio 06

Da asa mi-a spus de la primarie ca sa aducem mai multe probe impotriva lui ca inregistrarile nu sunt valabile daca nu sunt autorizate,sa le aducem amenzile contraventionale de la Politie dar va dati seama ca Politia nu o sa imi raspunda mie in scris cate amenzi are individul,se preleveza de GDPR si s-au facut nenumarate plangeri si la Politie si ei ne cam dau acelasi raspuns ca doar inregistrarile nu stau in picioare,ca procurori le-au clasat plangerile in lipsa de martori ,acum va dati seama ca nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai facem,ce mi se pare ciudat ca individul chiar el spune in gura mare ca pot sa il inregistrez ca ori cum nu am ce sa ii fac si continua sa ne terorizeze.Daca ati putea sa ne dati un sfat cam ce sa mai facem in continuare ?
Pot folosi inregistrarile Video&Audio de pe o camera de supraveghere montata de mine in apartamentul meu care bate pe geamul camerei si supravegeaza geamurile si usa apartamentului meu cat si o parte din scara blocului ca probe in-trun proces civil sau penal.Mai exact vecinul meu creaza tot felul de deranjuri,scandaluri,semne obscene,urlete,strigate,loveste cu picioarele in perete,ne ameninta .
Si de fiecare data cand ma duc si sesizez Politia si Primaria ma intreaba daca am amrtori,pentru ca probele video si audio nu sunt aceptate de instante ca probe.
Va rog sa ne ajutati cu un sfat.