Buna ziua! Am cateva intrebari legate de asigurarile de sanatate. Am un PFA pentru care nu platesc asigurarile de sanatate (nu am depasit plafonul). Doresc sa platesc asigurarile de sanatate pe persoana fizica, ce trebuie sa fac? Am auzit ca din 2024 asigurarile de sanatate pentru PFA vor fi obligatorii indiferent de veniturile realizate.
1. Daca platesc pe persoana fizica incepand cu aceasta luna, de la 1 ianuarie voi fi nevoit sa platesc din nou suma de 1800 de lei pt anul 2024? Suma minima este pt an an de zile? Am nevoie pentru o operatie si ma intereseaza daca se pot face si pe 3,6 luni.
2. Durata este de minim 1 an?
3. Daca platesc asigurarile pe persoana fizica in 2024, iar pentru PFA acestea devin obligatorii, credeti ca va trebui sa le platesc de 2 ori?
Va intreb toate aceste lucruri pentru ca inca nu m-am hotarat daca inchid pfa-ul sau nu.
Va multumesc anticipat!
Buna seara! Sunt PFA, fac reclama pe fb, am cont de Pfa la o banca.Vreau sa fac reclama pe facebook.Contabila mi-a spus ca am nevoie de codul EORI pt a putea face reclama pe contul meu.Este adevarat?
Altcineva mi-a spus ca nu are nicio legatura.