Am fetiță înscrisă într o unitate de învățământ iar aceeași clasă este împărțită între două clase ,una dimineața și una după-masă .Sa auzit zvon că se va muta anumite clase în ceva containere modulare ,iar părintele unei fetițe din clasa cealaltă a "donat " 10.000 euro scolii și a renovat clasa cu condiția să nu mute clasa lor și fetița lui să învețe în clasa aia până în clasa a 8 a.Eu știu că dacă donezi nu aștepți ceva in schimb .Noi când am dorit să renovam clasa cu o suma modesta ,nu ni sa dat voie de la direcțiune că nu era vorba de zeci de mi de euro .Problema este că directoarea și învățătoarea de la cealaltă clasa pune presiune pe învățătoarea ficei mele sa se mute cant mai repede in modularele alea ,in condițiile in care nu au căldură trasa ,încă este șantier acolo ,nu au grup sanitar etc .Nu este finalizat încât să se poată ține niste copii care ar trebuii să învețe acolo .Nici nu știu dacă are aprobări ISU pt acea construcție.Este legal ?Daca as dorii sa dau școală în judecata pt încălcarea drepturilor copiilor noștri ,și pt că sa luat mită pentru un beneficiu ,pentru că eu așa văd aceea donație .As avea drept de cauza ?