avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Roxanaposarlie

Activitate Roxanaposarlie

Răspuns la discuția Boxa subsol
Nu avem vreun document care sa ateste dreptul de proprietate asupra spațiului respectiv. În urma cu mulți ani, mai bine de 15 ani părinții mei și restul vecinilor și-au făcut fiecare o amenajare a unui spațiu în subsol. Cert este ca acum, noul administrator este total deranjat doar de boxă noastră și susține ca nu avem dreptul de a deține acel spațiu. Susține ca l-am putea folosi doar dacă am locui în adresa. Mi se pare o clauza abuziva și nu înțeleg legătură cu faptul de a locui acolo.
Discuție Boxa subsol
Bună ziua.
Sunt proprietarul unui apartamentsi de mai bine de 10 ani avem amenajata o boxa. Acum am închiriat apartamentul și administratorul îmi spune ca nu mai putem păstra boxa deoarece nu mai locuim noi ci chiriașii. Îmi spune ca pot avea boxa acolo doar dacă locuim noi. Sincer nu înțeleg. Dacă eu sunt proprietarul, și nu chiriașii folosesc boxa ci eu....legal de ce nu o pot păstra? Va rog sa ma ajutați cu un cadrul legislativ și eventual unde as putea face o reclamație.
In plus, mi se solicita o chirie de 50 de lei dar insista sa nu avem boxa deloc. Dar dacă m-aș întoarce sa locuiesc în apartament nu as mai avea chiria de 50 de lei de achitat.
Va multumesc