avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate kameleon40

Activitate kameleon40

Buna ziua!
Am reusit sa imi deschid un srl cu punct de lucru la aceeasi adresa unde am si sediul. Pentru acordul vecinilor, responsabilul de scara a strans semnaturile, intrucat exista administratie la bloc. Ulterior am aflat ca dl responsabil nu a luat si semnatura vecinului direct afectat, si anume cel de deasupra (cu care am perete comun), intrucat vecinul de sus se mutase, dar inca era proprietar. La o luna, s-a mutat altcineva, apartamentul de sus avand acum un nou proprietar.
Vreau sa fiu in legalitate cu toate actele la registrul comertului si intrebarea mea este ce pot face?
Sa duc acordul vecinului de sus cu semnatura lui la registrul comertului?
Ar trebui semnatura fostului proprietar intrucat acesta era cel care locuia la momentul infiintarii srl-ului meu?
Trebuie refacuta toata foaia de acord al vecinilor si cu semnaturile celorlalti vecini? Daca o redepun la registrul comertului voi atrage probleme intrucat am deschis srl-ul fara acordul tururor vecinilor direct afectati?
Cum as putea intra in legalitate? Imi este imposibil sa radiez firma si sa o iau de la capat cu toate procedurile pentru ca pe acest srl s-au facut contracte si altele, lucru care a durat mai multe luni.
Am discutat deja cu trei avocati si nu am putut fiu sfatuita decat.. lasati asa acum. Mentionez ca este un bloc cu multe etaje si nu vreau sa fie vreodata probleme.
Destinatia apartamentului este rezidentiala, avand doar contract de comodat si acordul vecinilor (din pacate incomplet cum am aflat ulterior).
Recunosc ca este si vina mea pentru ca am avut incredere in administratie ca isi va face treaba corect. Usile apartamentelor nu sunt numerotate si nu am realizat greseala la momentul respectiv si nici nu mi-a dat prin cap sa verific. Eu am fost asigurata ca s-au luat toate semnaturile vecinilor. Mentionez ca cea de la presedintele administratiei o am.
Vreun sfat?