avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate Te pup

Activitate Te pup

Buna ziua. Acum doua luni am dat nastere unui bebe in UK, de aprox 2 saptamani sotul se poarta foarte urat, abuz emotional si amenintari la adresa mea si a familiei mele. Nu i_am dat motive pt aceste lucruri, dar cred ca acum isi arata adevaratul caracter.
Eu vreau sa plec acasa cu fata pt ca a devenit insuportabil, tipa, vorbeste urat, face galagie, fata plange, este un haos total si nu mai suport. Nu este impotriva sa plec acasa cu fata, dar nici nu vrea sa mearga cu mn la ambasada sa facem foaia de drum pt copil... cu alte cuvinte nu are el chef, zice, esti la mana mea.. Eu vreau sa plec cat mai curand pt ca situatia sa nu degenereze. Cum as putea face sa pot pleca mai repede cu copilul meu acasa? Ma pot adresa politie de aici sa pot pleca? Nu stiu cum sa procedez, sunt disperata, ma poate ajuta un avocat sa obtin acest titlu de calatorie sa plec? Multumesc mult.

Revin cu un detaliu asupra celor mentionate, tatal are antecedente violente in trecut, pot cere unui avocat sa obtin prin ordonanta presidentiala suplinirea accordului lui? Imi ingredeste libertatea, se foloseste de copil sa imi rada in fata ca eu nu sunt mamă, sunt un nimic, vorbeste cu apelative urate fetei, l am inregistrat de cateva ori. Ce pot face urgent sa pot pleca in tara, acolo ma asteapta parintii mei, o casa, un serviciu, cand va fi cazul.. Multumesc mult