avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate Noelia

Activitate Noelia

Răspuns la discuția Trafic de droguri !!
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu,cateva informatii? Unde pot achita cheltuielile de judecata dintr-un dosar penal finalizat la data de 03/2020? Mentionez ca mi-a fost pus sechestru asigurator pe masina de catre Tribunalul Ploiesti in urma unui flagrant realizat de catre DIICOT Ploiesti, eu am domiciliul in Bucuresti Sector 3
Pot achita in rate cheltuielile de judecata pentru a putea recupera masina?
Cat timp am la dispozitie pentru achitarea acestor Cheltuieli de Judecata?
Unde trebuie sa ma prezint pentru achitarea lor si dece nu imi apar aceste cheltuieli de judecata. Pe Ghiseul.ro Sectiunea/Anaf ?
Cheltuielile de judecata sunt in valoare de 16.000 ron iar Sechestrul asigurator se mentine pana la concurenta sumei de 6000 Ron.

Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu,cateva informatii? Unde pot achita cheltuielile de judecata dintr-un dosar penal finalizat la data de 03/2020? Mentionez ca mi-a fost pus sechestru asigurator pe masina de catre Tribunalul Ploiesti in urma unui flagrant realizat de catre DIICOT Ploiesti, eu am domiciliul in Bucuresti Sector 3
Pot achita in rate cheltuielile de judecata pentru a putea recupera masina?
Cat timp am la dispozitie pentru achitarea acestor Cheltuieli de Judecata?
Unde trebuie sa ma prezint pentru achitarea lor si dece nu imi apar aceste cheltuieli de judecata. Pe Ghiseul.ro Sectiunea/Anaf ?
Cheltuielile de judecata sunt in valoare de 16.000 ron iar Sechestrul asigurator se mentine pana la concurenta sumei de 6000 Ron.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Trafic de droguri !!
A mers pe recunoastere si regreta inca de la inceput. Are un loc de munca stabil,familie 2 copii si este la prima fapta,nu a gresit niciodata cu nimic,momentan se afla in arest la domiciliu de 2 zile,instanta ia admis contestatia.
Credeti ca are sanse la o condamnare cu suspendare?
Buna ziua! Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog din inima.
Sotul meu si un coleg de munca de al lui au fost prinsi in octombrie cand au ridicat un pachet,in Ploiesti, primit din Spania care continea 3 kg de marijuana. Este la prima fapta,momentan este in arest preventiv de atunci,se fac 3 luni . Cand au fost prinsi ei tocmai ridicasera pachetul si a fost gasit in masina de familie pe care o conducea sotul meu. Pe masina au pus sechestru si nu mi-au dat-o. Au fost mutati de la politie pe penitenciar,urmeaza a fi judecati. Legea 143/2000 art.2 si art.3 aplicabil art.38,alin 2 CP. Intrebarea este ce sanse are sa primeasca cu suspendare? Sau o pedeapsa cat mai mica? Eu am ramas singura acasa cu doi copiii mici unul de 2,6 ani si unul de 3 luni jumatate. Si masina o sa o mai primim sau o sa ramana la ei? Avocata pe care o are sotul meu spune sa ne luam gandul de la ea ca nu o sa o mai primim. Este importanta masina pentru noi fiind singurul mijloc de transport al familiei si avand 2 copiii mici,dar cel mai impoertant pentru mine este sa vina intr-un fel sau altul el acasa sa ne crestem copiii impreuna.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!