avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate cristianghebirta

Activitate cristianghebirta

Va multumesc. Cei de la sectia de politie spun ca evenimentul nu este semnalat ca accident rutier, ei spun ca este trecut ca loviri si alte violente, individul facand plangere impotriva fratelui meu, doar pentru ca eu i-am facut lui pentru distrugere si amenintare, el find o persoana cu un cazier incarcat chiar si cu condamnari pentru fapte cu violenta, iar la sfarsitul acestei luni o sa primeasca o executare pentru evaziune fiscala si delapidare. Ma gandesc ca a facut plangerea impotriva fratelui meu ca eu sa o retrag pe a mea sa ne impacam, ceea ce nu as dori sa fac. Inca odata va intreb ce ar putea sa pateasca fratele meu in urma plangerii primite, inca odata specific ca individul nu are nici o zi de ingrijire medicala.
Buna ziua,
In urma cu cateva luni am avut un conflict cu o persoana. Acea persoana a vrut sa ma loveasca cu o bata de lemn. Intre timp a aparut fratele meu cu masina, acesta incercad sa aplaneze conflictul a intrat cu masina intre noi( precizez ca intre mine si agresor erau circa 6-7 metri distanta). In momentul franarii masina a derapat si l-a lovit pe respectivul usor, cazand jos apoi ridicanduse. Dupa ce au aparut organele de politie si au aplanat conflictul, respectivul , la circa doua ore a dorit sa mearga la spital. A fost dus cu un echipaj smurd iar acolo au contstatat ca nu este ranit in nici un fel si nu necesita ingrijiri medicale, deasemenea nu a primit nici un certificat medico legal cu zile de ingrijire. Fratele meu a fost depistat cu o alcoolemie foarte mica de 0,03, fiindui suspendat permisul auto pe o perioada de 90 de zile cu drept de examinare dupa 30 de zile. Nu am mentionat ca agresorul , pana sa apara fratele meu, imi sparsese parbrizul masinii mele, pentru care am depus o plangere penala. Ce poate sa pateasca fratele meu in cel mai rau caz pentru cele mentionate.
Va multumesc.