avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Darcleu

Activitate Darcleu

Va multumim dun suflet!

Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa septica, gaz,foisor. Au adus 3 firme de cadastru pt procesul cu pamantul, au pierdut, au dat firmele in judecata. Si-au spart geamul, a venit criminalistica si le-a dat amenda ca spuneau ca noi am facut asta. Si-au dat foc in gradina, le-au dat pompierii amenda. Acum ne dau in judecata, pt ca spun ei si un expert platit de ei, ca am dat cu saramura pe casa lor si le cade tencuiala si au mucegai in camere. Recent si-au pus o camera de supraveghere, care filmeaza 360 de grade si nu mai iasa pe geam sa ne injure, doar asteapta sa iesim in curte si crapa geamul si ne injura, iasa cand nu suntem in curte si zbiara ca il omoram, sau de caze ori iesim singuri prin curte deschide geamul si ne face in toate felurile. Am hotarat sa ne montam si noi un sistem de supraveghere care filmeaza in curtea noastra, si o camera filmeaza intre case. Casele sunt foarte aproape, ei iasa pe geamurile dintre case si ne-au spart teava de gaz. Acum au spart o camera de supraveghere. Am mers la politie, am facut plangere, am spus si de camera lor si cum ne hartuiesc. Politia spune ca nu le poate da camera jos, si nici amenda nu le da. in urmatoarele zile am tot pus camera la locul ei sa filmeze intre case si de fiecare data le-au lovit cu un par, iesind pe geamul lor. De fiecare data am depus plangere si am adus filmari pe cd ca dovezi. Politia nici acum nu a venit sa vada ce se intampla. Ce sa facem? vecinii ne hartuie de 4 ani, Politia spune ca nu are legi! Cum ii oprim sa ne urmareasca cu camera lor? ce sa facem sa nu mai sprga camera? a inceput vecinul sa le darame, a dat de 2 ori, acum vecina, si stau si de sase pe alt geam, se pazesc unul pe altul cand sparg camerele.