avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Activitate andreeateo

Activitate andreeateo

Buna ziua!
Multumesc pentru raspunsuri!
Din cate inteleg trebuie sa ma angajez la SRL-ul pe care il detin insa apare problema :asociat unic si administrator si angajat - banuiesc ca nu se poate - deci va trebui probabil sa angajez pe altcineva - sau sa imi iau un administrator/asociat ...procedura destul de laborioasa.
Daca numesc pe cineva ca administrator trebuie neaparat sa il angajez? Este mai usor (din punct de vedere al "hartiilor" care trebuie schimbate) sa imi iau un asociat sau un administrator??

Sunt medic specialist si am deschis de 2 ani un SRL cu activitate in domeniul medical (activitate principala - asistenta medicala ambulatorie specializata). Pana in acest moment firma nu a avut activitate - nu am deschis inca un cabinet medical - dar am tinut contabilitatea la zi.
Societatea nu are angajati, eu fiind asociat unic si administrator.
Problema este urmatoarea: vreau sa ma angajez la alt cabinet medical (tot SRL), fara carte de munca, folosindu-ma de SRL-ul meu.
Se poate face un contract de prestari servicii/colaborare etc intre SRL-ul la care vreau sa ma angajez si firma pe care o detin, in conditiile in care firma mea nu are nici un angajat?:-/ Sau trebuie mai intai sa ma angajez la firma mea si apoi sa fac acest contract...?
Multumesc anticipat pentru raspuns!