Nu îmi poate îngrădi acest drept teoretic ,dar ar avea dreptul să îmi ceara o anumita suma de bani drept sulta pt a folosi eu dreptul din imobil care este de 52mp confort 1semicomandat 2camere .pt a putea locui în apartament ,Daca în cazul în care nu ne putem înțelege este mai preferabil sa fac demersul pt succesiunea ambilor părinți în instanță ?va mulțumesc frumos pt ajutor.
Mă numesc Niculae Ionela,am o mare problema și aș dori un ajutor cum pot rezolva aceasta problema.am părinții decedați tatăl de 15ani și mama de 3luni ,suntem doua fete la părinți .sora mea sta in casa socrilor ei de 20ani ,eu am stat cu familia mea adică soțul și doi copii mici o perioada de 4ani cu mama mea ,apoi am plecat cu chirie cu familia mea ,eu acum doresc să mă întorc în imobilul părinților cu familia mea ,in schimb succesiunea ambilor părinți nu sa făcut datorită faptului ne înțelegerea cu sora mea ,pt despăgubiri fata de sora mea nu pot in prezent datorita problemelor financiare ,eu doresc locuiesc in casa părinților dar sora nu mă lăsa să pot locui cu familia mea până nu ii dau sulta jumătate din valoarea apartamentului ,eu de la decesul mamei mă ocup de toate cheltuielile de la apartamentul părinților și cheltuieli pt parastase și tot ce este necesar pt părinții în schimb sora mea nu dorește să participe cu ceva la toate cheltuielile necesare,dar în schimb nu dorește să îmi de-a voie sa locuiesc în casă părinților și dorește doar moștenire de la părinți ,as dori sa va întreb cum pot rezolva aceasta problema .va mulțumesc frumos pt înțelegere.Cu mare respect Niculae I.!!