Bună seara. Va rog sfătuiți-ma și pe mine. Sunt jignita și eu și fata mea pe saiturile de socializare de mama și copilul ei o blokez și își fac alte conturi. Eu sunt în Germania cu copii ele sunt în România. Cum pot face o reclamație din luna lui,, Mai,, 2019 ne terorizează.am capturile cu aproape toate conversatiile. Va mulțumesc. Am facyt și reclamație la protecția copilul. Dar nici o rezolvare d-na este țigancă și vb foarte urat și asa vb și copilul.
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:
Conform legii, fiecare dispune de dreptul de proprietate, in timpul vietii, dupa cum decide.
Dreptul de proprietate poate fi exercitat in mod liber si neingradit.
Transferul dreptului de proprietate poate opera in timpul vietii,prin simpla manifestare de vointa a celor soti soti, in calitate de coproprietari.
Daca, insa, rezerva succesorala a mostenitorilor rezervatari este lezata, acestia, in anumite situatii , se pot adresa instantei de judecata.( avem in vedere liberalitatile excesive, anume donatiile , legate( testamentele ,actele mortis causa, actele de vanzare -cumparare, care, in realitate, sunt acte de donatie deghizata) .
Contractul de intretinere presupune realizarea obligatiei contractuale de intretinere, astfel cum este ea detaliata in respectivul contract.
Cata vreme aceasta nu este nesocotita,nu poate opera rezolutiunea contractului, actul producand efecte juridice.
Asadar, dumneavostra trebuie sa aveti in vedere actul prin care opereaza transferului dreptului de proprietate.
La notar, puteti fi asistat de un avocat, care va va explica, in concret, ce efecte produc respectivele clauze contractuale.
Succes in demersurile ce care doriti sa le realizati!