Am înțeles ! Atunci voi sta fără mașina încă 10 zile , pt ca nu am făcut rate la bănci/abonamente sau mai știu eu ce ! Am evitat mereu asemenea credite ! Și nu lucrez cu carte de munca , deci asta este o alta problema ! Doar ca nu vreau sa ajungem pe la poliție sau mai știu eu ce ! Voi aștepta și gata ! Va mulțumesc pentru răspunsuri , toate cele bune va doresc !
gi-jane2 a scris:
intrebati-i daca le puteti da altceva ca si garantie.
puteti cere avans poate de la munca.
sau stati fara masina inca 10 zile pana la leafa
sau cereti de la banca un card de credit, veti fi alimentat cu bani, a doua zi. cei de la credit europe bank, va dau cardul pe loc, au programul rate oricunde si bani pe card aveti a doua zi, cam 3 salarii nete. conditia e sa fiti gasit in regula la anaf si sa nu aveti datorii pre mari sau sa fiti in executare silita
puteti intre si la brd
Art. 2495
drept de retenttie
Noţiune
(1) Cel care este dator să remită sau să restituie un bun poate să îl reţină cât timp creditorul nu îşi execută obligaţia sa izvorâtă din acelaşi raport de drept sau, după caz, atât timp cât creditorul nu îl despăgubeşte pentru cheltuielile necesare şi utile pe care le-a făcut pentru acel bun ori pentru prejudiciile pe care bunul i le-a cauzat.
(2) Prin lege se pot stabili şi alte situaţii în care o persoană poate exercita un drept de retenţie.
Detalii: [ link extern ]