avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate menelau

Activitate menelau

Răspuns la discuția lucrare stomatologica neefectuata
Mulțumesc !

Buna ziua
În cazul în care lucrarea stomatologică (în speță un implant dentar) nu a mai fost efectuată iar în contract scrie că nu se restituie banii în cazul în care ”tratamentul este în derulare” fără a se specifica alt caz în care nu se restituie banii, cum pot primi banii înapoi dacă nici măcar nu s-a început lucrarea ? Precizez că am renunțat la lucrare datorită problemelor medicale (pe care de altfel le adusesem la cunoștința medicului stomatolog) care nu au fost luate în considerare la consultul inițial când a fost completată și fișa pacientului în care nu s-au menționat toate problemele menționate, iar înainte de a începe lucrarea stomatologică acestea s-au agravat, drept pentru care am anunțat că renunț la întreaga lucrare. Menționez că inițial mi s-a spus că îmi vor fi restituite toate sumele achitate (cele două tranșe - la primul consult și apoi la semnarea contractului), în valoare totală de 3460 lei, iar acum nu se mai vrea restituirea sumei pe motiv că în contract se stipulează că odată început tratamentul, suma nu se mai restituie. Dar...repet : nu am început nici o lucrare. a fost doar o discuție medic-pacient urmând ca după achitarea întregii sume aferente lucrării să se înceapă lucrarea. Ulterior acestei discuții și după semnarea contractului, am început, la un alt spital, un tratament care consta în radioterapie și am avut contraindicații pentru orice lucrare invazivă, în speță și contraindicație pentru implant dentar. Cum îmi pot recupera banii, pentru că în urma discuției amiabile de la sediul clinicii a rezultat că nu îmi pot recupera nici un ban ?
Mulțumesc anticipat !