Va multumesc pentru raspunsuri....oricum sper sa reusesc sa ma tin tare pe pozitie desii uneori bat in retragere....daca eu deschid actiunea de divort si el este in Canada cum se va proceda si cam cat ar dura procesul?....m-am inteles cu el sa inaintez divort din culpa comuna pentru a fi cat mai scurt si sa-l anunt pentru a venii in tara?in cazul in care nu va veni din motive stiute doar de el....ce se va intampla?se va judeca in lipsa sau cererea va fi nefondata?....si imi recomandati sa apelez la un avocat care sa ma reperezinte in proces?.....Va multumesc!
Desi am doar 23 de ani ma aflu si eu in pragul divortului...si apoi a pensiei alimentare....problema este ca "sotul" este plecat legal in Canada....am cazut de comun acord ca trebuie sa deschid actiunea de divot...poate cineva s ama ajute cu raspunsuri la cateva intrebari?...daca el lucreaz in Canada?cum va beneficia fetita de pensie alimentara ...raportata la salariul lui de acolo?...pensia va mai fi de 25% din salariul lui?....care este modalitatea de trimitere?....va multumesc!