avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate vali_bara

Activitate vali_bara

La nici o ora dupa accident (tamponare_ zice politia ca nu-i totuna) am depus declaratia si agentul de la tamponari mi-a zis ca trebuie sa astept 30 zile pina-l identifica pe sofer. Atunci nu am primit nici o dovada ca as fi declarat, asa ca pe data de 19.06 am mers la secretariat si le-am dat asta :

Nr. Inreg………………/……………. Exempar 1din 2

CATRE
SERVICIUL POLITIEI RUTIERE ARAD

Subsemnatul ……………………………………………………………… ……………………………………. va readuc la cunostinta ca in data de 15.06.2008 in jurul orelor 16.30 – 17.00 am fost implicat intr-un accident rutier. Acesta a avut loc pe raza municipiului Arad la intersectia strazilor Petru Rares cu Iosif O. Stefan.
In timp ce rulam cu motocicleta marca Suzuki Burgman cu nr. inmatriculare AR-08-JZI (proprietate a ……………..) pe str. P.Rares din directia pod Gradiste à Practiker in spatele unui autoturism, acesta din urma apropiindu-se de intersectia mai sus mentionata semnalizeaza intentia de a intra pe str. I.O.Stefan se incadreaza pe prima banda si vireaza dreapta, timp in care de pe aceasta stada (I.O.Stefan) cu intentia de a vira spre pod imi iese in fata un autoturism Mercedes de culoare neagra avind nr. de inmatriculare AR-24-PEV cu care am intrat in coliziune. Am intrat in plin in portiera stinga fata avariind atit pe aceasta cit si motocicleta mea. Nu au existat alt fel de pagube. Atit eu cit si soferul Mercedes-ului am fost singuri, martori fiind domnii de la spalatoria auto de vis-à-vis. Dupa ce am purtat o discutie cu acesta spunindu-mi ca pe el il cheama Vali si lasindu-mi nr. sau de tel (074.305.26.98) ne-am despartit. Eu, dupa ce am fotografiat urmele de frinare lasate de motocicleta pe asfalt am mers la S.P.Rutiera Arad unde am declarat in scris accidentul, declaratia inminindui-o D-lui Ag. Sef Principal Badoi (la ora 17.30). D-nul Ag. Badoi dupa ce a identificat proprietarul Mercedes-ului in persoana D-nei Cheveresan Gabriela, nu mi-a dat nici un fel de dovada spunindu-mi ca trebuie sa astept 30 de zile si ca voi fi anuntat de SPR atunci cind va fi identificat soferul Mercedes-ului. Eu necunoscind pina azi 18.06.2008 demersurile in astfel de cazuri am asteptat.
Ca urmare avind acest drept, prin prezenta va rog a-mi inmina dovada declaratiei accidentului ca sa pot face constatarea avarierii motocicletei intr-un service autorizat in vederea reperatiei.
Mentionez ca momentan nu am alte pretentii de cit eventual cele civile dupa efectuarea constatarii.

Arad
19.06.2008
Scuze ca am omis sa scriu ca am declarat accidentul dupa ce m-am despartit de tip vazind ca abea pot tine drept moto pe sosea. Atunci nu am chemat pol pt ca pe moto sunt doar citeve mici urme pe carena dar problema majora este ca sa indoit sasiul care este ffff scump.
Nu stiu cu cine si-a reperat auto dar treaba fiind facuta destul de calumea nu cred ca e facuta in spatele blocului.
Pe data de 15.06.2008 in jurul orei 17.00 circulam pe o artera principala din mun Arad, cind de pe o strada laturalnica cu STOP un tip cu auto nu ma vede (in fata aveam o masina care a virat la dreapta pe strada de pe care iesea vinovatul) si iese in fata mea cu intentia de a vira la stinga . Eu intru in plin in portiera st fata, ii avariez destul de tare partea de jos a acesteia la fel si pragul. Moto meu are sasiul indoit si se pare ca reparatia sar putea sa coste mai mult de cit moto. Atunci nu am chemat politia ca "ne intelegem" dar acum dupa o saptamina tipul si-a reparat auto si nu recunoaste nimic. Ce pot face? , ce sanse am? , tinind cont ca tipul e full de bani si eu nu. Amici mei imi spun ca "asta cu banii lui sigur scapa" , dar eu nu cred ca suntem chiar in "halul" asta cu justitia.

Tipul sa prezentat azi (23.06 ac), la politie cu masina reperata si zice ca nu ma vazut in viata lui si ca fratele lui e martor ca au fost plecati impreuna cu acea masina afara din judet. Cind lam auzit i-mi venea sa #-o.
Il voi da in judecata. Acum vreau si daune morale.
Intrebare : cine poate cere o expertiza la auto lui ?
Ca asa il prinde cu minciunaaaaaaaa
MULTUMESC ANTICIPAT