Nicolaie Ciobotaru a scris:
Cum percep eu ca s-au petrecut lucrurile in realatia dvs. cu angajatorul.
1. A intarziat plata si v-a suparat sau v-ati suparat si a intarziat plata.
2. V-ati dat demisia pretinzand plecarea imediata ( ceea ce nu e in concordanta cu legislatia )
3. A refuzat-o
4. Ati fortat nota dandu-va demisia fara preaviz legal mizind pe vina angajatorului privind plata.
5. Angajatorul s-a suparat ca ati plecat fara sa va dati lichidarea si a considerat fie ca aveti datorii de lichidare fie ca i-ati adus prejudicii directe prin parasirea postului detinut fie v-a facut o cercetare disciplinara pentru absente nemotivate, in care probabil a motivat anumite pierderi de care nici nu stiti.
Am plecat din cauza atitudinii angajatorului cu privire la unele lucruri. Am cerut demisia la 15 zile inainte sa aflu faptul ca nu am fost platit in intregime pentru munca prestata, iar dupa aceea am depus demisia conform art.79(8) cu motivatia neplatii drepturilor salariale.
Precizez ca nota de lichidare a fost semnata de catre toate departamentele din firma, inclusiv contabilitate si nu apare nici o datorie catre firma.
Bineinteles exista copii dupa toate documentele, inclusiv cele 2 demisii. De cercetare disciplinara nici nu poate fi vorba, deoarece:
1. nu exista absente
2. demisia s-a facut conform Codului Muncii
3. nu s-a facut nici o ancheta interna sau in caz in care a existat una, eu nu am fost invitat sa particip, ceea ce ii atrage nulitatea conform Codului Muncii
Nicolaie Ciobotaru a scris:
Intrebari :
Aveti inregistrata in firma si prima si a doua demisie ?
Ati fost anuntat sa veniti sa rezolvati problema prejudiciului inventat verbal sau in scris
si ati neglizat problema ?
Am inregistrate ambele demisii si nu mi s-a cerut sa rezolv problema "prejudiciului".