avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate elisacatia

Activitate elisacatia

Răspuns la discuția ABONAMENTUL ORANGE

Tocmai mi s a spus ca Soțul unei prietene a pățit cam la fel, doar ca lui I a venit de 100 de mil, a zis ca este ceva lege unde dacă îți adaugă ei in plus pe contract poți renunța la ei, asa a făcut și nu a mai plătit nimic. În după masa aceasta o sa ii sun și revin cu un răspuns, poate cineva de aici mai este în aceeași situație.
Ionut.ion a scris:

Le puteti solicita o copie a contractului si un desfasurator pentru factura in cauza si vedea de unde suma aceasta.
Nu doresc sa va ajute...le puteti spune ca o sa faceti plangere la ANPC.

Răspuns la discuția ABONAMENTUL ORANGE
Bună, nu am primit de la dansi copie de contract, data scadenta este în 26.02.2020. Însă mătușa mea are tot la Orange abonament și plătește 50 de lei și are nelimitat. Sunt foarte stresata și nu știu ce sa fac. O cunoștință a fost într-o astfel de situație și nu au vrut cei de la Orange sa ii închidă abonamentul așa că și-a rupt cartela și nu au mai contactat-o.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Traficul de net stipulat in contract este 'nelimitatȚ sau aveti o anumita limita?
Cu cate dispozitive ( tel., P.C., tableta...) v-ati conectat la retea ?
Daca nu platiti...este foarte posibil ca datoria sa fie vanduta la o firma de recupare si sa fiti contactata de acestia, chemata in instanta, plati penalizari...

Bună ziua! Mă aflu aici din cauza unor neplăceri facturale, abonamentul meu este 44 de lei pe luna, cu cel de TV și internet se ajunge la 145 de lei. În ultimele luni mi au venit facturi de la Orange de 200-300-400 de lei, deși nu prea credeam ca sunt corecte le-am achitat. Acum însă am primit factură de 10 milioane. Îmi pare extrem de ciudat, ei spun pe factura ca am făcut cost de 500 de lei la internet, sa fii pe abonament și sa rămâi fără internet? Ce as putea sa fac? Menționez ca sunt studentă și nu îmi permit sa le plătesc 1000 de lei dintr-o data. Ce se întâmplă dacă renunț și nu mai plătesc?