Buna, intamplarea face sa locuiesc in bloc si sa va si cunosc! Nu stiu daca ai fost fair play cand ai detaliat problema mamei tale! Curtea blocului are 5-600 /mp iar jucariile copiilor sunt pe o suprafata de 1m pe 10/m deci 10/mp, Nu a spus nimeni ca nu poate plimba catelul in curte, mai ales ca mama ta aduna dupa ea, este proprietara si are drept la partile comune egale cu ale oricarui proprietar indiferent de nationalitate! Spatiul acela nu este loc de joaca si nu vi sa interzis accesul in spatiul acela si nu este ingradit accesul. Este un spatiu cu inaltime de 1 m si au fost puse trotinete, biciclete acolo pentru ca sa nu fie depozitate prin scara blocului si sa se faca galagie la scoaterea lor afara, nu este cale de acces, un adult nu poate sta in picioare acolo. Singura discutie pe care eu o stiu este ca atunci cand ploua afara lua catelul si il punea in jucarii sa urineze si cativa copii de 2-4 ani au ajuns la spital! In timp ce unii oameni nu suporta animalele, altii nu suporta copii desi paradoxal au copii, Nu poti sa spui ca te deranjeaza copii afara atata timp cat nu sunt ore de liniste. Sunt copii si toti am fost copii la randul nostru! Referitor la catel de multe ori fata mea a vrut sa mearga sa il mangaie iar mama ta il tragea sa nu mai puna mana pe el! Am fost nevoit sa ii spun sa nu mai mearga la el! Referitor la muzica in masina, iar nu esti informata corect pentru ca este vorba despre mine, am venit intr-o seara sa parchez masina pe locul meu de parcare si mama ta a iesit pe balcon si a spus ca o deranjez, mi-am cerut scuze si am inchis conversatia telefonica, deci nu era muzica si abia parcasem de 1 minut! o seara buna iti doresc si iti multumesc ca ma saluti!
Va spun eu ca copii chiar se joaca cu toti cateii, am fost nevoit sa ii spun fetitei mele sa nu mai mearga la catelul doamnei pentru ca il tragea deoparte sa nu mai puna mana pe el!
Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare! Locuiesc intr-un bloc cu curte privata! In curte undeva sub un balcon sunt puse niste jucarii (biciclete, motoare de plastic, trotinete) ele sunt ale copiilor din bloc care cotizeaza la intretinere! Ideea este ca s-a mutat un vecin care a folosit liftul de persoane pe post de lift mobila si ia mereu jucariile si le arunca de colo colo, pe motiv ca sunt langa locul lui de parcare si il deranjeaza! Precizez ca jucariile nu sunt pe locul lui de parcare (ele sunt in dreptul a 6-7 locuri de parcare inclusiv al meu), iar el le ia si le pune in curte pe caile de acces! Ideea din spate a fost ca jucariile sa nu stea pe holuri si sa nu se faca galagie cand scot jucariile afara din scara blocului. Ma gandesc sa il dau in judecata desi eu am luat bicicleta si trotineta fetitei mele si le-am pus pe balcon!