El acuma este însurat și mai are încă 2 copii dar pe al meu îl suna doar de ziua lui și în rest ii plătește pensia alimentară 120 de lei/luna. Copilul refuză să meargă la el pentru ca tatăl nu și-a dat interesul și nu a fost lângă copil niciodată și în plus la copil i-am tot spus sa meargă și la tati că tati este tati și trebuie să fie și el prezent în viața copilului. Eu nu mi-am refăcut viața momentan și copilul are 9 ani, suntem despărțiți de 8 ani și de atunci încerc să îl fac să înțeleagă că deșii mami și tati nu sunt împreună ei îl vor iubi tot timpul. Sper să reușesc să obțin semnătura și să pot pleca cu copilul. Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri
Bună ziua. Vă rog să îmi răspundeți dacă eu am custodie comună pot scoate copilul din țară fără acordul lui. Are program de vizită dar nu îl respectă și copilul refuză să meargă la el, îmi plătește pensia alimentară dar eu vreau să mă stabilesc în Germania și el nu vrea nici să îmi acorde semnătura dar nici să ia copilul la el. Ce aș putea face? Cum aș putea să plec cu copilul?