avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Octav99

Activitate Octav99

Buna seara, în data de 15.02.2019,ma aflam in germania si conduceam pe autostrada,cand pe niște lucrări din 3 benzi rămânea 2 care mergea înainte, am selectat din timp banda sa merg înainte pe acele 2 benzi, deoarece acele benzi erau mai înguste decat autovehicul pe care îl conduceam *respectiv camion de 40 tone,posibil sa fi călcat banda aceea galbenă, deoarece o mașina mică nu ii ajungea drumul si se tot baga in mine...iar eu încercând să îl evit aveam o mașina în spatele meu am ținut cat de bine am putut camionul intre cele 2 benzi fara sa avariez nici o mașina,nici cea de langa mine ce se afla pe banda 3 nici cea de pe banda 1,eu eram la mijloc, am continuat deplasarea cand mașina după banda 3 a scos girofarul albastru si la pus pe acoperiș facandumi semn sa trag pe dreapta...eu m-am conformat i-am urmat până la ieșirea de pe autostradă si am oprit în primul oraș respectiv oras fiind Bonn. A iesit 2 civili din mașina unu tânăr și unul bătrân a venit primul la mine cel tânăr mia cerut actele, a spus că este de la criminalistică ,apoi sa dus la mașina, între timp a venit cel de-al doilea si ma intrebat daca stiu germania,i-am spus că nu si a inceput sa tipe la mine și sa tragă de mine sa ma scoată cu forta din camion, i-am cerut să se legitimeze sa imi arate o legitimație de frică să nu fie hoti sau ceva sa imi fure camionul cu marfă, mia fost luate cheile din contact iar eu am zis ca nu are voie să tragă de mine ma dau singur jos sa imi iau portofelul si telefonul si geacă, deoarece era frig afară, am iesit afara nici nu am apucat sa iau bocancii de pe scara în picioare ca a inceput sa tipe sa urle la mine sa ma îmbranceasca, apoi din senin m-am trezit cu un pumn în gură și doborât la pământ și incatusat IMEDIAT, după ce am fost incatusat si batut cu catusele a chemat poliția, ma dus la secție ma încarcerat mia luat actele tot ma dezbrăcat ,apoi a venit si mia luat test de pe limba cu un bat de lemn, apoi dupa ce ma ținut de la ora 7 până la ora 12 ma scos si ma pus sa vorbesc cu șeful...ca cică am sărit la ei la bătaie si cică sunt acuzat de ultraj si ca am condus periculos ca le-am pus viata in pericol!( daca era sa le pun viata in pericol ii băgam în parapet) dar nu am atins pe nimeni, eu am vrut sa protejeze pe toti participantii la trafic chiar dacă eu eram prins la mijloc fara cale de scăpare, fie ca franam sau aceleram mașina respectivă se ținea dupa mine in unghiul mort stătea (mașina de pe banda 1)În fine,nu am avut translator ma pus sa semnez amenda am plătit 1000€ cautinea si apoi ma dus la camion ( camionul a fost mutată in alta parte) apoi mi-am reluat munca,dar așteptând cu nerăbdare sa vad filmările de pe camion (deoarece am intotdeauna camera pe mașina)cand colo am verificat mia fost sterse filmările, nu pot sa dovedesc cu nimic agresiunea si nu mă crede nimeni, după o perioadă am zis ca am scapat ,m-am trezit acasă cu o scrisoare de la avocatul polițistului ca sa ii plătesc 1000€ si 300€ taxele de avocat,pe motivul că clientul lui nu mai poate munci deoarece are probleme la mâna...din cauza pumnului care el mia dat în gură, si sa le cer si scuze,ca da bine la proces ca retrage plângerea. În acel moment am luat legatura cu un avocat din germania care ma sfătuit să nu le plătesc nimic,deoarece daca plătesc imi recunosc vina si se autoseziza parchetul...am făcut cum a zis ea...si a trecut un an și nimic...am sunat avocata nu răspunde i-am trimis suma de 250€ sa ma reprezinte, mie frică să mai lucrez am rămas cu sechele, ma dat afară de la muncă nu mă ajutat cu nimic firma care lucrăm, ce este facut acum? Ma chemat la proces în luna aprilie ! Avocatul care este din germania nu prea are timp sa vorbeasca si sa imi explice tot timpul pe fugă vorbește cu mine! La ce sa ma astept? Ii scriu pe watap tin legatura cu el si vede mesajele dar nu răspunde! Spune sa astept ca ma anunță ea! Dar nu pot sta cu mainele in san, vine aprilie si trebuie sa ma prezint la termenul de judecată! Ma arestează imi ia permisul imi da interdicție ??? Ce pot face? Nu am bani să mă judec cu ei. Si o sa creada pe polițiști nu pe mine!