La Brasov imi trebuie autorizatie sa zugravesc si in interiorul casei, iar eu nu vreau sa modific forma acoperisului, totusi as vrea sa stiu daca e legal ceea ce imi cer. Merci pt interventie...
problema mea consta intr-un certificat de urbanism pentru lucrarea -amenajare mansarda in pod existent- , in acest certificat mi se cere acordul notarial al vecinilor din curtea urmatoare invecinata casei mele
intradevar casa este construita pe limita de proprietate (fiind vorba de un imobil monument din centrul vechi al Brasovului, aici toate casele sunt construite la fel)
conform proiectului nu voi avea nici un geam sau iluminator catre curtea vecina si nici nu doresc sa desfasor in nici un fel lucrari pe teritoriul curtii lor. Cu toate acestea cei de la primaria brasov insista sa prezint toate acordurile notariale de la curtea vecina impreuna cu CF-urile.
As dori sa stiu daca cerinta din certificatul de urbanism este legala si daca da ce articol din lege imi cere specific acest lucru?? Mai alest ca unii din proprietari nu locuiesc in Romania, iar ceilalti nu vor sa-mi dea acordul.
Va rog mult ajutati-ma pentru ca am alergat 3 ani dupa toate celelalte autorizatii,iar acum aceasta ultima parte nu se mai sfarseste.#-o
Va multumesc,
Simona