avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate pedalierul

Activitate pedalierul

multumesc mult pentru informatiile oferite
in cazul in care se admite apelul lor de la cestrin,sa inteleg ca voi fi nevoit sa achit valoarea integrala a amenzii de 250 lei? sau sa ma astept si la alte cheltuieli?
in cazul in care nu mai am alte acte noi de depus la intampinare,pot depunde doar intampinarea simpla?
plicul cu hotararea favorabila are data 13.01.2020
plicul cu apelul are data de 10.03.2020

pe portal just am urmatoarele
05.12.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.4
Tip solutie: Admite plângerea

Căi atac
Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
10/02/2020 CNAIR - CENTRUL DE STUDII TEHNICE RUTIERE ŞI INFORMATICĂ - CESTRIN, Apel

buna ziua. in urma unei decizii favorabile de catre judecatoria MOINESTI/BACAU intr.un dosar de circulare fara a detine rovinieta valabila de cate un auto intrainat in 2014,CESTRIN a facut apel acelei sentinte motivand lipsa DOVEZII TRANSFERULUI DREPTULUI DE PROPRIETATE SI NICI DOVADA DOBANDIRII DATEI CERTE A INSCRISULUI. Am depus in prima faza contract cv,fisa radiere fiscala .aceste m.au ajutat sa castig in prima faza.acum trebuie sa formulez intampinarea la apel

mentionez ca hotararea favorabila a fost pronuntata/comunicata in 05.12.2019 iar cominicarea apelului a fost emis in data de 06.03.2020.
In acest caz,s.au depasit cele 30 zile pentru apel?

in cazul de fata raspunsul unde trebuie sa il depun,judecatoria Moinesti sau Tribunalul Bacau? multmesc