avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Mișu**7

Activitate Mișu**7

Răspuns la discuția Auto
Mașina este vândută,doar că nu a venit să facem acele acte,și stau cu frică că contractul de v-c dintre mine și fostul proprietar mai este valabil până pe 27 pentru că am avut probleme financiare și nu am putut sa o înmatriculez pe numele meu. Cumpărătorul are toate documentele masini inclusiv actul dintre mine și fostul proprietar,asta ii oferă avantaje cumva? Va rog sa mă ajutați,vreau sa scap de necazul ăsta.

MihailZC a scris:

Ce sa faca altceva decat sa o inmatriculeze pe numele sau sa o vanda mai departe? Cum adica sa renuntati la masina ... nu ati vandut-o? Intrebarea era cum sa o radiati din rolul fiscal si ati primit solutia.

Răspuns la discuția Auto
Problema este ca eu am făcut act de vânzare-cumparare cu fostul proprietar,și aveam acel termen de 30 de zile sa o înmatriculez,dar din motive financiare nu am mai putut,și acel individ caruia i-am dat mașina poate face ceva cu acele act de vânzare-cumparare pe care le-am făcut cu fostul proprietar? Daca este sa renunț la mașină, renunț. Doar sa scap de necazul ăsta

MihailZC a scris:

Mergeti la un notariat si dati o declaratie in care spuneti ca ati instrainat masina in cursul anului curent fara sa intocmiti acte in forma scrisa, apoi depuneti declaratia la Primarie si solicitati radierea autoturismului din rolul fiscal.

Răspuns la discuția Auto
Și acum as putea sa o radiez

Iulian Manea a scris:

Puteti sa radiati masina din circulatie sau sa reclamati la Politie situatia creata.

Discuție Auto
Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem act de vânzare-cumparare. Azi trebuia să facem actele,și tipul interpretează motive că nu a putut ajunge. Ce pot face in cazul ăsta să-l pot face sa vină,plata mi-a făcut-o,dar masina este pe numele meu. Ce pot face și ce consecinte pot avea?