avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Dworik

Activitate Dworik

Am vrut să ies din țară și m-au adus înapoi in carantină după ce eu am stat 14 zile în carantină acasă. Eu am intrat pe 13 in tara si am vrut să ies pe 29. În acest moment eu am aflat că nu trecuse perioada, ca ei m-au notat începând cu 15. Nu pot sa fac nimic? Multumesc
Discuție Școala auto
Buna seara!
Am picat examenul auto la proba practică din cauza școlii la care am facut pregătirea deoarece orele de conducere le-am făcut pe un camion volvo cu 7 viteze iar în ziua examenului am primit un camion MAN cu 6 viteze inferioare si 6 superioare care se schimbau printr-o anume bătaie a schimbatorului de viteze. Deci...sistemul de schimbare a vitezelor a fost unul diferit iar examinatorul mi-a dat de 3 ori 5 puncte doar pentru nesincronizarea comenzilor (schimbare vitezelor, motor supra turat, etc). Au încercat să mă învețe în ziua examenului dar și atunci instructorul mi-a produs un accident (care l-am declarat la poliție) si nu am mers decât 2 km fără acte oficiale. Pot să îmi recupar banii de școlarizare? Am si dovada cum ca am facut orele practice pe volvo (fisa de parcurs sau școlarizare, cum îi zice....unde semnez fiecare oră de parcurs cu camionul) si pe urma testul a fost susținut pe MAN. Am de asemenea semnătura administratorului firmei pe tichetul de oraș care a fost eliberat în ziua examenului si specifică masina. Am fost la scoala cu un martor sa imi cer contractul care nu mi-a fost dat în ziua când a fost semnat de mine sub pretextul că vor face copie si il voi primi ulterior. Va rog frumos sa ma îndrumați în ce direcție as putea merge pentru o soluție,chiar si o amendă pentru ei sau daca am sanse reale de a câștiga în fața legii. Multumesc