avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Florentina1991

Activitate Florentina1991

Da am luat casa facand un credit de nevoi personale fiinca prin prima casa nu ne încadram. Minorul are 9 ani si bineînțeles ca am griga de el. Mai este o problema noi nu am schimbat C.I. pe adresa de la casa ci o avem in continuare la socrii mei

gi-jane2 a scris:

unde sa il ia ?
Dati ceva detalii despre situatia dvs, ( ati luat casa cu credit, cati ani are copilul, aveti grija de copil.. etc, etc ) nu despre ai lui si ai dvs.

Buna ziua. Eu su sotul am depus actele de comun acord la notar iar el in schimb cu 2 zile inainte a fost la notar si a depus o cerere prin care spunea ca nu mai este de acord cu desfacerea casatorie, incredintarea minorului catre mine si nici partajul tinand cont ca eu am facut creditul pe numele meu si toate facturile eu le platesc. Mentionez ca rudele lui nu s-au bagat niciodata si nici ai mei cand am fost batuta de catre el (nu am fost sa scot certificat medico-legal) dar de fiecare data cand ii spuneam ca o sa divortam se ruga de ai mei sa ne impace stiind ca voi renunta de dragul copilului si pentru notar ai lui l-au invatat sa faca acea cerere. Intradevar pentru a lua acel credit m-am aprofundat in servici pentru a avea un venit cat mai mare si am neglijat un pic familia. In instanta ce drepturi ar putea avea sotul pentru casa spunându-mi ca imi va cere despagubiri si va lua si minorul.