avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ursu.alex1111

Activitate ursu.alex1111

Răspuns la discuția Ordonanta militara 3

In primul rand in ordonanta nu scrie a nu se parasi "localitatea" ci scrie"se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei " iar in continuare sunt enumerate exceptiile.
Daca sunteti capabil sa raspundeti, raspundeti cu explicatiile exceptiilor.
Sunt sigur ca nu va aflati in nici o situatie dificila dupa raspunsul dat (deplasarea în interes profesional, deplasarea din motive justificate precum îngrijirea/ însoțirea copilului, fara sa mai mentionez donarea de sânge, la centrele de transfuzie sanguină sau cele cu scop umanitar - asta chiar ar fi prea mult pentru dumneavoastra).
Nu ma astept la "interpretari, norme de punere în aplicare și alte asemenea acte normative subsecvente" ci doar explicatia legii (la final asta e scopul acestui site).

Sa aveti o izolare placuta.
Buna ziua,
As avea o intrebare referitoare la ordonata militara 3. Familia mea se afla intr-o situatie mai particulara in sensul ca avem 4 copii (cu varste cuprinse inre 5 - 13 ani), iar energia lor in conditii de izolare in casa este devastatoare.
Noi avem o casa in afara orasului, dar care nu prezinta conditii de locuit pe timp de noapte, dar pe timp de zi avem spatiu destul de desfasurare pentru ei.
Daca i-am urca in masina si am pleca dimineata si ne-am intoarce seara as fi pasibil de amenda (precizez ca avem si viza de flotant pe adresa de la tara)?
Ce declaratie trebuie sa prezint, ma refer la motivatie:
- deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului,
- deplasarea pentru realizarea de activități agricole;
Va multumim.