avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan_92

Activitate Stefan_92

Buna ziua. Pe data de 28 Martie, in jurul orei 2 noaptea, eu si cu un prieten am iesit sa ne plimbam intr-o locatie aflata la 5 minute distanta de locuintele amandurora. Am ales aceasta ora pentru a evita contactul cu alte persoane in timpul zilei, astfel minimizand riscul de a ne infecta cu coronavirus. Am fost opriti de o masina de politie si ni s-au cerut buletinele si declaratiile pe propria raspundere, noi avandu-le pe ambele in posesia noastra. Noi am precizat in declaratii ca motivul iesirii este exercitiu fizic. Agentii ne-au facut poze la buletin si declaratii si dupa aceea agentii au inceput sa ne conteste motivul cu tot felul de argumente, urmand ca unul dintre agenti sa ne zica ca vom primi contraventii prin posta. Problema este ca nu s-a facut niciun proces verbal, nu ni s-a prezentat nimic sa semnam, iar noi am cooperat pe tot parcursul interactiunii cu politistii. Vom primi intr-adevar contraventii prin posta? Exista posibilitatea ca aceaste contraventii sa fie sub forma de amenda?