Nu am comis nici un fel de nerefulă
Insă mă gandesc că e posibil ca motivul sa fie faptul ca acesta a primit returul timbrelor pt care paypal decisese cazul in favoarea mea dupa rezoluție!
Eu nu am stiut d3 acesr lucru pana de curand iar timbrele au ramas in posesia lui!
Contul paypal era pe numele lui iar cel de pe sire ul de vanzari pe numele nepoatei lui/fosta mea!
Pt retrageri si alimentari s a folosit un card ING pe numele acestuia care a stat la noi pana a fost inchis datorita unei propriri pe care acesta o primise pe conturi
tgeorgescu a scris:
Exista o regula nescrisa: o singura escrocherie nu este o escrocherie. Pentru ca daca un suspect a comis o singura escrocherie nu poate fi probata intentia si ramane doar un litigiu in drept civil. Bine, pentru asta exista niste conditii: fara identitati false, fara "sageti", fara a clona websiteuri de banci, fara a sparge conturi de e-mail sau retele sociale, etc.
Deci parerea mea este ca Politia nu va face mare lucru cu dosarul, cel putin daca ceea ce ati scris mai sus este adevarat si n-ati comis alte nereguli economico-financiare.