avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Maria Voicu

Activitate Ana Maria Voicu

Buna ziua , azi am avut ghinionul de a cumpara 5 pachete de țigări dintr-un magazin și după ce am ajuns la mașina am realizat ca nu erau cele pe care le cerusem ... m-am întors in magazin cerându-i fetei de la casa frumos sa le schimbe , imi spune sa aștept ca nu are ceea ce vreau eu și de-aia mi-a dat alta culoare , dar ea a spus ca are cealaltă casa din același magazin , ma duc cu cele 5 pachete și acea domnișoara se duce la sefu sa îl întrebe daca le poate schimba ca erau același preț dar domnul nu avea chef spunând ca le schimba doar dacă ii dau bonul fiscal , care bon , ca doar ce ieșisem din magazin și sa fim serios , nimeni nu ia bonul de la casa , și am spus sa îl caute ea la colega ca nu l-am luat !!! Dar șeful a spus ca nu le schimba ..... iar eu i-am trântit țigările pe tijghea și i-am spus sa le fumeze el pe acele țigări ca nu stau sa ma țigănesc pt 100 lei și am ieșit la mașina și am luat alti bani și am cumpărat țigările dorite ,am ridicat tronul spunând ca ceea ce fac este hoție , și de aici a început haosul , a ieșit domnul șef țipănd sa ies din magazinul lui luându-ma strâns de mâna sa ma dea afara iar eu ma opresc spunând “ ce o sa faceți ? O sa dați in mine ?” Atunci a început sa jignească și m-a împins violent pe scări !!! Am sunat la 112 și a venit poliția , am explicat tot și am fost sa dau declarația , la care vine un anume polițist și spune ca pe camere apare doar ca ma ia de mâna sa ma dea afara dar afara când m-a împins nu este camera de luat vederi ceea ce nu cred , dar surpriza era un domn mai in vârsta care a văzut tot și i-a spus domnului polițist ca el este martor și i-au luat datele ..... acum știu ca nu sunt prima femeie pe care o jignește sau care o imbranceste doar ca primesc un răspuns drăguț care l-am primit și eu “ nu te complica ca are bani sa plătească amenda și omul este nebun “
Întrebarea mea este , dacă nu am stat sa dea in mine și am plecat la mașina sa sun la poliție și nu am răni pe corp ca sunt sportiva și pot sării ușor scările și sa nu cad la îmbrânceala lui forțată , nu exista nicio lege pt asta ??? Adică noi fiind sexul slab putem și jignite , bruscate și lovite fără urme vizibile iar ei cei cu bani sa plătească o amenda minora de 500 lei ??? Dacă nu exista răni și un raport medico-legal este nevinovat ??? Trebuie sa așteptam sa ne dea in cap ca sa putem suna la 112 ?? Aștept un răspuns dacă exista vreo lege in care sa fie pedepsiți și astfel de oameni .... mulțumesc frumos