Mentionez ca eu astazi i-am platit o parte din facturi. M-ai am o parte de platit. Facturile sunt pe luna martie,deci nu au încă data scadenta.. Doar una este de gaz pe luna februarie. Cauta motive sa nu prelungească contractul. In situatia data,nu pot să mă mut cu copii. Va multumesc pentru raspuns.
gi-jane2 a scris:
cred ca trebuie sa aveti in contract prevazut .
dvs daca aveti intentia sa prelungiti, trebuie ca inainte de expirare sa ii notifcati proprietarului intentia de a prelungi.. el va poate notifica tot din vreme ca nu are intentia sa prelungeasca,
Cf contractului daca inceteaza la 21 aprilie, de atunci ar trebui sa va mutati, altfel se cheama ca stati fara titlu, va notifica sa eliberati in 5 zile si va cere evacuarea dvs in instanta pt lipsa de titlu, procedura mai rapida.
avand in vedere contextul actual, cand nu se mai poate ajunge la instanta decat in cazuri urgente- cazuri penale, ordonante presedentiale etc, practic, nu o sa va poata da afara,
incercati sa va intelegeti cu proprietarul, daca nu.. nu aveti ceva face, ramaneti pana gasiti altceva.