mulțumesc pentru răspuns...am văzut diverse spețe similare pentru care instanța a ținut cont, deoarece frați mei au renunțat pur și simplu la calitatea lor și au avut o atitudine mai mult de dușmănie cu propria mamă decât de protecție, poate asta influența decizia instantei de judecată pentru că eu am fost singurul întreținător al ei pe o perioadă destul de mare..!!!???
Bună ziua...Acum două luni de zile a murit mama mea, la acel moment mă aflam în detenție și am fost liberat condiționat în aceiași zi premergătoare înmormântării ei pe care nu am mai prins-o, locuiesc în prezent în garsoniera mamei mele, mai am doi frați stabiliți de peste 15 ani în străinătate care nu au ajutat-o în toată această perioadă cu nimic pe mama mea eu fiind cel care am avut tot timpul grijă de ea .
Acum frații mei cer succesiunea pe care eu sunt de acord s-o facem cum se cuvine, dar întrebarea mea este că după ce vom face succesiunea frații mei vor vrea să vândă această garsonieră în care eu locuiesc în prezent și eu nu sunt de acord cu acest lucru.
Cum pot să opresc acest demers de vânzare care mă va scoate în drum și să înlătur dreptul la moștenire a fraților mei care nu au avut nici o contribuție la îngrijirea mamei mele și acum au pretenții nefondate..!!!?
Vă mulțumesc cu tot respectul..!