avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate unuldin98

Activitate unuldin98

Din cate am studiat

-Saliva si acidul din stomac ucid virusii la greu. Altfel am fi morti de 10.000 ori pezi..Chiar acuma am citit ca , acest COVID-19, nu se pot transmite prin alimente

[ link extern ]

-Coronavirus se transmite prin aer,si se agata de celule, din cauza greutatii intra in celula. (el este ca o celula, pt. ca este trimis in "plic" , intr-o membrana, sa fenteze sistemul imunitar - tipic pt. orice virus adevarat - hepatita, HIV,etc). EL NU se transmite usor de la animale la om., din cauza ca e prea usor. la fel ca si la gripa aviara ca de ex: intra f. usor in celulele pasarilor, insa e prea usor (virusul in memebra sa "antiradar") incat sa sparga celulele umane pt. a putea sa le infecteze. Insa se nasc milioane de virusi. E suficient ca unul sa fie mai greu, si el va infecta celula umana si isi va trimite copia la distanta. asta e "mutatia genetica" de care vorbesc savantii , nu muteaza nimic cand intra in tine, e mutant deja, e mai gras, si din cauza gravitatiei intra in celula de care s-a limit/agatat.

Coronavirus infecteaza celulele din gat, nu saliva, prinde o celula si sta acolo , in aer. Este f. mic si pluteste, si infecteza celule aleator.




Majoritatea virusurilor cunoscute au o forta extraordinara de-a patrunde in organism.

Sunt 2 categorii mari de virusuri: cei impachetati, (enveloped - la plic) si cei liberi. Virisul este un simplu cod de ADN, o simpla spirala.

Exista virusi deschisi, neprotejati. Un astfel de virus cand intra in organism este imediat ucis de organism.

Hepatita, TBC, HIV, COVID, grija, si de orice virus ai auzit nu prea ai ce sa le faci. Pana si vaccinurile sunt un fel de gluma proasta. De ce? Pentru ca sunt inchisi, in plic. Astfel raman sub radar, sistemul imunitar nu-i poate detecta. Nu mai e acel virus, aceea spirala,ca un vierme este intr-o membrana. Memebrana care poate fi a lui, sau "planceta" ramas de la celula pe care a infectat-o si a pacalit-o sa se replice el , ca si cum ar fi un pui din aceea celula. Trece perfect peste radarul sistemului imuntar. din acest motiv nu putem vindeca nici macar zecile/sute de milioane care sufera de hepatita.




Majoritatea virusurilor sunt lafel. HIV ca de ex poate fi usor ucis de saliva , si de aceea nu se transmite prin sex oral. Si nu exista, din cate stiu cazuri cand o persoana sa fie infectata ca a pus mana pe ceva. Virisul ajunge in gat -> plamani. Daca ajunge in saliva, ajunge in stomac.

La chinezi, pacintul 0 , care s-a plimbat cu acel autobuz, a infectat oameni pana la 3-4 metri de el, pt. ca tusea, vorbea. Au fost infectate persoane care au intrat pana la 30 minute in autobuz, si au stat de 3-4 metri de unde a stat pacientul 0 (atentie, autobuzul se deplaseaza, si aerul se impinge).
Nimeni, dar nimeni nu a fost infectat dupa 30 minute.

Nemtii au tras acelasi concluzii:

[ link extern ]
Este foarte improbabil ca cineva sa ia un virus punand mana pe un obiect pe care a pus altcineva. Si dupa aia sa faca ce? Sa-si bage degetele in gura? Astea sunt basme. Saliva distruge virisul. Acidul din stomac distruge virusii.

Nu exista nici o sursa care sa induce ca o persoana infecatata a pus mana pe o bara dintr-un metrou, si a infectat asa pe altcineva.

Virisul se transmite prin aero-soli. Ce te poate salva e o masca. Oamenii sunt suparati pe guvernantii lor ca li s-a ascuns acest aspect. avem nevoie de masti.

Mai mult daca consumi lichide, previi puternic riscul de-a fi infectat. virisul ajunge intai in gat )din cauza infalatiei de aer contaminat cu virusi nu ca-ti bagi cotul acolo*, inghitand lichide tot din 15 in 15 minute, reduci riscul la aproape 0, pentru ca impingi virisul in stomac, unde acidul il va distruge.

Ceea ce iti vrea acest virisul sunt plamnii. Gat apoi ajunge in plamani.El iti vrea plamanii. Se transmite cand o persoana TUSESTE din instinct!

Cum xxxx cu banii?Cineva sa tuseasca pe degete, apoi sa vii tu sa pui mana , sa-ti unghi degetele cu virisul ca si cum ai unge o paine cu unt, si apoi sa-ti lingi degetele? ar distruge oricum saliva virisul!