Nu e retorica sunt un simplu cetățean nedumerit și punând întrebări pe acest forum poate se sesizează cineva, nu știu zic și eu decât sa stam sa așteptăm ce???
Adică dacă ma urc în masina și cobor la tara cu cine întru în contact dacă casa e a mea nu sta nimeni în ea? Este o aberație. Sau ce producătorii agricoli cu acte nu pot răspândi coronavirusul sau numai noi micii proprietari pentru consum propriu?
Adică stam asa și nu facem nimic ne lăsăm călcați în picioare de o lege pe care o intelege fiecare cum vor și grădinile noastre baltă? Atunci ne meritam România, unii pe alții. Dacă nici măcar avocații cei care înțeleg legile și le pot desluși nu ne susțin și ajuta.
Și eu am aceeași problema și nu înțeleg cei care deja am semănat câte ceva, peste o luna, doua când se va ridica restricția ce mai culegem? Banii cine ni da înapoi pe ce am investit? Referitor la toți ceilalți care se trezesc mici producători pentru consum propriu sa dovedească ca sunt proprietari cu acte. Cineva ar trebui sa se sesizeze. Deci și eu am aceeași întrebare, dacă am acte de proprietate și cu declaratie nu se poate merge? Și cum se vede sunt în asentimentul multora. Ce facem cu legumele plantate deja, ce facem în care se pierde tot ceea ce am semănat ne da domnul ministru bani sa trăim?