avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate Ligr

Activitate Ligr

Andreea Lisievici a scris:

Promisiune de cesiune? In fine, linkul e la un contract de cesiune care, intr noi fie vorba, nu face altceva decat sa asigure transmiterea proprietatii. Fara garantii, fara pret, fara o multime de lucruri care apar intr-un astfel de contract. Este unul si pe avocatnet, putin (dar nu mult) mai dezvoltat. www.avocatnet.ro/content/con...

Mersi. Aveti dreptate, si unul si altul nu este foarte avansat. Aici e limita internetului! Restul..la avocat =D>
Multumesc pentru raspunsuri, am clarificat formalitatile. La moment dat posez un "contract promisiune de cesiune parti sociale". Caut acum modele la contract standarte. Iata asa ceva am gasit: [ link extern ]
in mai multe surse. Mai sunt si alte modele, cine stie?#-o
RalucaB a scris:

www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ]

Si adoua tinta! cu ONRC ati clarificat intrebarea, mersi! A ramas doar cu tribunalul de rascolit informatia...

EDIT: Din ginduri proprii...din cauza cesiunei se modifica si actul constitutiv, iar modificarea inseamna ca actul constitutiv trebuie inregistrat la tribunal. Da/nu ?X-(
katona ella a scris:

Art. 202 si 203 din Legea societatilor comerciale nr. 31/1990, republicata in M.Of. nr. 446/29.06.2007.

In tinta! Multumesc! Alta intrebare: In ce mod se incadreaza registrul comertului in aceasta operatie? Mai sunt formalitati care trebuiesc indeplinite la ONRC sau la tribunal?
Salut, am cautat si am rascolit, dar totusi nu am gasit raspunsul, asa ca incep o tema noua:

Intrebarea: care e temeiul legislativ pentru o cesiune la parti sociale la o S.R.L. si ce restrictii a depus legislatia la cesiune la parti sociale?

Mai omeneste: Care lege sa deschid ca sa aflu ce au scris domnii deputati in Parlament in privinta la cesiune la parti sociale la o SRL? :D
Imi trebuieste doar un link la legea respectiva sau la §§ respective, daca sunt in legi diferite.

Multumesc =D>