avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate AlexanderNL

Activitate AlexanderNL

Av. Liviu Voinea a scris:

Dvs unde va aflati?

In olanda.
In aprilie 2020, am primit o teapa cu 377€ am depus o plangere politiei, am declarat tot cum sa intamplat dupa 3 zile primesc o informare din partea politie ca nu exista dovezi,( dovezi sunt) doar ca politia nu mi-a cerut. . Banca mi-a zis ca destinatarul a retras banii din cont, si nu mai pot face nimic. sanse mai existe?
Buna ziua, daca am luat scam in olanda am platit prin transfer DOAR ca nu am primit prosdusul
Răspuns la discuția Teapa pe internet cu credit
Buna ziua, am anuntat banca olandeza( defapt am trimis bani de pe 2 conturi ale mele,) Cei de la Ing mi-au zis ca au pus ibanul in lista neagra, si ca bani sunt blocati, iar ce i de la ABN nu ma pot ajuta, am verificat Ibanul pe care am trimis banii si apare ca este IBANul banci N26 ( virtualbank) ei investigheaza cazul... am dovezi tot contracte conversatii,
Sa fie vreo sansa daca ibanul pe care am transferat banii sa i primesc inapoi?
Sa rezolvat, NU MAI SUNT IN BC o zi buna
Am fost inselat cu suma de 3700EUR, pentru un contract de asigurare fals, si un contract de ipoteca tot fals,ciudat ca stampila era exact a firmei de asigurare ,nume prenume adresa tot,intrebarea mea este daca se pot recupera banii care i-am trimis .
Buna ziua vroiam sa ma inrolez in Biroul de credit.... ca raspuns am primit acesta ;Codul de inrolare prin SMS nu a putut fi generat deoarece CNP-ul sau numarul dumneavoastra de telefon nu este inregistrat in baza noastra de date.
Multumim