In aprilie 2020, am primit o teapa cu 377€ am depus o plangere politiei, am declarat tot cum sa intamplat dupa 3 zile primesc o informare din partea politie ca nu exista dovezi,( dovezi sunt) doar ca politia nu mi-a cerut. . Banca mi-a zis ca destinatarul a retras banii din cont, si nu mai pot face nimic. sanse mai existe?
Buna ziua, am anuntat banca olandeza( defapt am trimis bani de pe 2 conturi ale mele,) Cei de la Ing mi-au zis ca au pus ibanul in lista neagra, si ca bani sunt blocati, iar ce i de la ABN nu ma pot ajuta, am verificat Ibanul pe care am trimis banii si apare ca este IBANul banci N26 ( virtualbank) ei investigheaza cazul... am dovezi tot contracte conversatii,
Sa fie vreo sansa daca ibanul pe care am transferat banii sa i primesc inapoi?
Am fost inselat cu suma de 3700EUR, pentru un contract de asigurare fals, si un contract de ipoteca tot fals,ciudat ca stampila era exact a firmei de asigurare ,nume prenume adresa tot,intrebarea mea este daca se pot recupera banii care i-am trimis .
Buna ziua vroiam sa ma inrolez in Biroul de credit.... ca raspuns am primit acesta ;Codul de inrolare prin SMS nu a putut fi generat deoarece CNP-ul sau numarul dumneavoastra de telefon nu este inregistrat in baza noastra de date.
Multumim