avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate andreea13

Activitate andreea13

Va multumesc pentu ajutor. Probabil ca ase este cel mai bine. Ca nici eu nu stiu pana la urma de ce sunt eu invinuit, intr-u cat eu am dat raspuns la un act si am intocmit raportul conform actele care le aveam la data respectiva si precum seful a spus sa il intocmesc desi acest lucru asa cum am mai spus nu intra in atributia mea.
Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Am primit o citatie acasa pentru faptuitor in cazul unui dosar. Am mers la politie si am dat declaratie intr-u cat nu sunt implicat cu absolut nimic in acest caz. Mai tarziu m-au sunat si m-au chemat din nou la politie pentru incadrare la invinuitor conform art 289 si acuzat de fals intelectual. Este vorba de o adresa pe care am dat-o gresit. Am explicat ca eu nu am avut acces la dosarul respectiv si tot ceea ce am scris atunci a fost ceea ce seful meu mi-a zis sa scriu si apoi am semnat. Dupa care, s-a pus stampila cu verificat de catre seful meu. Acest lucru nicimacar nu intra in atributiile mele de serviciu, iar acum sunt invinuit pentru ce? As vrea sa stiu daca eu am de ce sa fiu tras la raspundere in acest proces din moment ce acest lucru nicimacar nu intra in atributiile mele si trebuia sa se ocupe organul judiciar din cadrul firmei? Voi fi achitat? Sau ce ar trebui sa fac in acest caz? Anchetatorul mi-a spus ca pleaca in concediu si ca pe 20 cand se intorc vedem ce se intampla. De ce mi s-a schimbat incadrarea de la faptuitor la invinuitor din moment ce acest lucru nu intra in atributiile mele.

Va multumesc pentru timpul acordat, si sper sa imi intelege-ti problema.