Degeaba. Era beata. A luato imbrate. Fata a inceput sa planga. Si eu i-am zis lui si el a zis "da stiu intradevar era dar munceste pe camp".
E o nebunie. Va veni sa o vada aici si asta e. Insa normal ca nu voi tace cand observ aberatii. Voi vorbi. Dialog decent. E posesiva sufocanta. La fel a facut si cu cei 3 copiii ai ei. Pe el baiat l-a ridicat in slavi si pe fete pa maritativa. Una 2 divorturi. Cealalta e casatorita are copil dar si-a lasat casa pt verisorul sotului. Nu mai zic de tatal lor relatii sexuale cu fina lor. Bataie cu vecinii.O nebunie totala.Voi apela la un avocat daca mai am parteo de manipulare santaj emotional agresiune fizica. Normal ca il iubesc si el spune la fel insa degeaba.
When a scris:
Pe lângă ce a scris userul Martonze mai sus, în viitor chiar bunica ar putea cere și obține în instanta program de legături personale cu minora și atunci veți fi obligata sa o lăsați.
În acest moment partenerul va simte ca ii disprețuiți mama și ca nu doriți decât sa îndepărtați copilul de ea asa ca va sfătuiesc și eu la diplomație și viclenie. Invitați soacra în vizita, controlați dumneavoastră condițiile în care își vede nepoata și dați ocazia partenerului sa constate singur derapajele propriei mame.
Ei au făcut front comun împotriva dumneavoastră. Dacă insa dispare dușmanul comun se vor întoarce unul împotriva celuilalt. Trebuie doar sa le dați ocazia.
Mult succes.