avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Puffyci

Activitate Puffyci

Detin un apartament la o casa apartamentata pe nivel (1 apartament nivel, doua apartamente in total). Intrariile la apartame sunt separate (accesul la apartamentul meu de la partier se face prin fata casei trecand prin parcarea comuna). Accesul la apartamentul de la mansarda (a vecinului) se face pe o scara din curtea comuna din spatele casei. Vecinul doreste si insista sa construiasca un gard pentru delimitarea curtii comune din spatele casei (eu ne fiind de acord cu acest gard) astfel limitandu-mi accesul din strada in curtea din spate pe poarta. Eu as avea acces prin casa la aceasta curte din spatele casei dar nu as putea face eventuale lucrari in partea care mi-ar reveni (exemple: daca trebuie sa aduc pamant trebuie sa trec cu roaba prin casa, pubela de gunoi ar trebui sa o tin in strada altfel ar trebui sa trec prin casa daca doresc sa o tin in curte etc). In cazul in care totusi se apuca de aceste lucrari, ce autoritati ar trebui sa anunt astfel incat sa opreasca aceste lucrari in cel mai scurt timp posibil? Unde se face plangerea si pe ce lege si articol. Prin autoritati ma ma refer politie si/sau jandarmerie, inspectoratul teritorial de constructii?