buna ziua...totul a inceput cam o saptamana cand ma sunat un prieten cum sa ma duc acasa(am stat cu un coleg la un apartament..sa zicem in chirie..suntem studenti..dar nu am fost trecut ninci in cartea de imobil nu am facut cu proprietarul contract nimic..am stat pur si simplu acolo.. proprietarul era o ruda.....)..ma sunat sa ma duc acasa ptr ca am inundat un vecin...ma duc acasa e apa peste tot la noi in apartament...vine vecinul(un politist)..ca ce am facut nu stiu ce..sa ma duc sa vad ce am facut la el...sigur politia a ajuns in 10 minute..au facut proces verbal ca normal nu stau legal acolo(la asta am facut o plangere la judecatorie pentru ca am constatat o neconcordanţă între fapta constatată şi contravenţiile prevăzute de procesul verbal... ),(asa se pare ca vecinul a chemat colegii)...bine..am zis sa stau de vorba cu vecinul sa rezolvam problema...el a zis ca nu discuta ma da in judecata ptr ca am mai inundat de vreo trei ori...(dar mentionez atunci nu am stat eu acolo in apartamentul respectiv)..(da de aia vrea sa ma da in judecata ptr ca asa se pare ca am lasat robinetul deschis..)....peste vreo 2 zile eu am luat bagajele si ma m dus acasa....(daca oricum nu stateam legal acolo am plecat)...a trecut o saptamana si ma sunat un politist sa ma duc la sectia de politie si sa dau declaratie ce sa intamplat(vecinul a facut o plangere sau ceva)...am zis bine...dar am discutat cu cineva si a zis daca nu primesc nimic in scris sa nu ma duc....nici nu am primit si nici nu ma m dus...peste vreo 3 zile colegul care sa dus la apartamentul respectiv a gasit sub usa o citatie pe numele meu sa ma duc la politie ...(.dar mentionez nu a venit pe adresa mea ce se afla in buletinul meu.,,putem sa zicem eu nu am aproape nici o legatura cu apartamentul pe care a ajuns citatia)....si am o intrebare daca nu am primit pe adresa mea citatia si nu ma m dus care sunt consecitele?(se pare ca am si dosar penal)..si daca vecinul ma da in judecata am sanse sa castig procesul?...multumesc